12 apr. 2013

5 Dingen die je nog niet van mij wist!


Ik ben redelijk open op mijn blog maar sommige dingen weten jullie toch echt nog niet! Of.. nou misschien ook wel. Vandaag deel ik met jullie 5 dingen die jullie nog niet van mij wisten.

- Ik ben Goede Tijden Slechte Tijden verslaafd, maar nog niet zo lang. Toen mijn ouders nog bij elkaar waren wilde mijn vader altijd eerst het journaal van half 8 op RTL4 kijken en aansluitend het journaal van 8 uur op NL1! Je kunt wel raden wat ik deed nadat mijn ouders gingen scheiden.. GTST kijken to the max!

- Ik ben een perfectionist tot in de puntjes. Vroeger was ik nooit zo totdat ik bij mijn oom en tante in de slagerij ging werken. Daar moet alles natuurlijk spik en span in orde zijn dus ik denk dat ik daar mijn tik van de molen heb gehad. Haha!

- Behalve een perfectionist ben ik ook een ontzettende streber. Het begon in de 3e van de middelbare school maar de vorm die het nu heeft aangenomen is sinds het examenjaar van de middelbare school. Ik was toen niet heel vaak op school omdat ik veel ziek was maar móést slagen voor mijn examens! Ik wil alles wat ik doe, goed doen. Ik vind het vreselijk om een "laag" cijfer te halen en het doet me pijn als ik iets niet goed doe.

- Ik ben een voorbeeld kind (al zeg ik het zelf). Ik drink en rook niet, ga nooit uit, puber niet en haal goede cijfers op school. Ook heb ik een leuk bijbaantje voor anderhalve dag in de week, heb ik al bijna 3.5 jaar een vast relatie en ik heb een duidelijk toekomstplan. Wat wil een ouder nog meer?

- Als er iets is waar ik niet tegen kan, zijn het wel veranderingen. Toen mijn moeder ooit haar auto inruilde voor een ander was ik volledig overstuur maar ook veranderen van school is voor mij altijd een heel gedoe. Ik ben ook niet goed in afscheid nemen, wil het liefst altijd alles en iedereen bij me houden.

Wat weten wij nog niet van jou?

2 opmerkingen:

  1. Dat alles is zo waar. Koffieleut

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waaauw super leuk hoe je schrijft!! Ga zo door.( ik snap je helemaal als je zegt ik hou niet van veranderingen) groetjes chan

    BeantwoordenVerwijderen