10 jul. 2014

It's time for an update!Ik weet eigenlijk niet zo goed hoe ik dit blogje moet beginnen. Er is zoveel te vertellen, want jullie lopen na bijna 2 weken radiostilte echt héél erg achter! Laat ik gewoon maar bij het begin beginnen:

❤️ Ik heb al mijn tentamens gehaald, dat wist je misschien al, maar ik heb ook mijn assesment met goede cijfers gehaald.. Dus? Ik heb mij propedeuse in de pocket! Nu is het de laatste dingen voor de universiteit regelen, maar als alles goed gaat studeer ik daar na de zomervakantie. Hard work will pay off! 

❤️ Achter de schermen ben ik druk bezig met mijn blog. Ideeën ontwikkelen, plannen maken en uitwerken.. Druk druk! Ik heb zoveel hersenspinsels dat ik er niet tegen op kan werken. Haha. Nu mijn vakantie officieel is begonnen, heb ik alle tijd om aan mijn blog te werken en dat wil ik ook zeker gaan doen. Ik hoop dat ik leuke DIY's, recepten en natuurlijk heel veel wijsheden kan delen met jullie. Heb je nog ideeën of goede suggesties: laat het weten via een reactie of het contactformulier in de zijbalk! 

❤️ Er zijn een paar dingen in mijn leven veranderd. Een van die dingen is mijn 'status', want ik ben weer vrijgezel. Ik wil er niet te veel over zeggen, behalve dat Guido een heel bijzonder persoon in mijn leven is geweest en dit altijd zal blijven. Hij is mijn maatje door dik en dun, ook nu wij niet meer samen zijn. Ik ben gelukkig en dat is wat telt! 

Ik denk dat ik je onderhand wel een beetje heb bijgekletst. Vandaag hoop ik aan de slag te gaan met een DIY (langerdurend project) en wil ik graag een beginnetje maken aan het e-book dat ik deze zomer wil gaan schrijven. Jullie zijn net vriendinnetjes, heerlijk om af en toe zo bij te praten. Tot morgen! :-) 

2 opmerkingen:

  1. Je hebt heel wat plannen, ik kijk nu al uit om hiervan wat te lezen of te zien. Bep

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben benieuwd naar je volgende (creatieve) artikelen ! Nogmaals veel succes op de uni ! :D

    BeantwoordenVerwijderen