3 jan. 2013

#EBPD: dag 1 & 2

#EBPD staat voor Een Brief Per Dag, mijn 365-dagenproject. Elke dag stuur ik iemand een brief of kaart, een jaar lang.


Mijn eerste brief van 2013 ging naar.. mijzelf. Het is een soort reminder voor welke goede voornemens ik heb dit jaar en tegen het eind van 2013 zal ik weer een brief schrijven om te kijken welke doelen ik heb bereikt en welke niet.


Op 2 januari schreef en stuurde ik een kaartje naar mijn beste vriendinnetje. Toevallig stuurde ze mij een berichtje die avond: of ik kon binnenkort kon afspreken? Héél toevallig aangezien ik in mijn kaartje had gezet dat mijn nieuwjaarswens voor ons was om elkaar weer wat vaker te zien.

Ik heb beide poststukken woensdags op de bus gedaan, mijn brief is aangekomen en hopelijk het kaartje ook. Voor 3 januari schrijf ik een brief die de volgende dag op de post gaan.

Ik zal niet altijd dagelijks posten wat ik heb verstuurd maar er zal wel af en toe een overzicht verschijnen met een aantal brieven/kaarten die ik heb verzonden of (hopelijk binnenkort) heb ontvangen. Wil jij ook een keertje happy mail ontvangen van mij? Laat het dan weten in reactie!

2 opmerkingen:

  1. Wat ontzettend leuk dat je de uitdaging bent begonnen met een brief aan jezelf. Echt een goed idee :)
    Jammer genoeg weet ik nog steeds niet hoe het komt dat je geen reactie achter kunt laten op mijn blog, maar je zou misschien kunnen proberen om een nep-emailadres in het emailadres vakje te gebruiken. Dat schijnt soms te werken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik kan niet wachten op een leuke brief :)

    BeantwoordenVerwijderen