31 jan. 2013

PERSONAL: terug naar school


Maandag gaat het weer beginnen voor mij. Eindelijk weer naar school. Het afgelopen half jaar heb ik aan één stuk door stage gelopen bij een makelaar bij mij in de buurt. Al mijn school-benodigdheden had ik al voor de zomervakantie 2012 gescoord en netjes weggeborgen maar veel kon ik er tot nu toe nog niet mee doen. Sinds dat ik klaar ben met mijn stage begin ik steeds meer zin te krijgen om weer naar school te gaan en weer nieuwe dingen te leren.

Ik houd van het regime dat ik mezelf opleg. Raar? Misschien maar dit jaar doe ik er een schepje bovenop.. Elke dag na school thuiskomen, mijn aantekeningen van die dag doornemen, belangrijke informatie markeren (alvast voor het examen want dat is één van mijn leermethodes) en als ik nog opdrachten moet maken doe ik dat. Ik leer hard voor mijn Nederlands (opdracht die we kregen voordat school weer begint) en ik had zo'n zin om alles studieklaar te maken dat ik gistermiddag alles uit de kast haalde om dat te doen.

Dit jaar doe ik aan een mappensysteem, voor elk vak heb ik een ringband waar tabbladen en gelinieerd papier in zit. Heel handig want dan kan ik opdrachten, stencils en aantekeningen makkelijk bij elkaar houden. Ik heb de mappen gelabeld en ik heb een kleurcode voor mijn vakken bedacht (voor in mijn agenda). 's Avonds nog even mijn mentor een e-mail gestuurd over een aantal vakken en ik was voldaan. Alles is helemaal klaar en ik heb er zin in!

Vind jij het ook zo leuk om schoolspullen te kopen?

1 opmerking:

  1. Ik houd ook van schoolspullen, jammer dat ik niet meer op school zit :)

    BeantwoordenVerwijderen