12 okt. 2011

Mannen: de 'ruige look'

M'n vriendlief is toevallig aan het klussen nu ik dit schrijf. Hij is bezig met het ophangen van een lamp en heeft ook al een TV-kastje in elkaar gezet. Veel mannen bakken van klussen helemaal niets maar daar gaat het eigenlijk ook niet over..

Sommige mannen staat de 'ruige look' helemaal waarvan wij vrouwen (sommige dan) bij wegdromen. M'n vriendlief staat nu bijvoorbeeld met een enorme metaalboor gaten in het plafond te boren, dat best veel herrie maakt trouwens, in een grote grijze Tommy Hilfiger trui, tamelijk ongeschoren en met onderhand het stof in z'n haar (en in het mijne). En ik moet zeggen dat hij die klusjesman look kan hebben, haha.

Een vriendin van mij is bijvoorbeeld dus helemaal weg van mannen met baarden. Nee, geen sinterklaas en kerstmannen baarden maar van die kleine stoppelbaardjes. Toen zij hoorde dat de voetballer Piqué er met zangers Shakira er vandoor ging was ze, zacht uitgedrukt, verdrietig. Waarom? Hij had zo'n lekker baardje. En leuk lichaam maar daar gaat het vandaag even niet over. En een andere jongen, waar ze tot over haar oren helemaal gek op was. Hij had zo'n leuk baardje.

Gelukkig zijn er genoeg mannen die het kunnen hebben want genoeg meisjes/vrouwen die ik ken die daar van houden. Van wat voor soort type man houdt jij?

2 opmerkingen:

  1. Hahaha jup, mannen met een 'weekend' baardje zijn hot, omdat ze in het weekend dus helemaal niet hebben geschoren :D

    BeantwoordenVerwijderen