20 jan. 2011

Omdat ik wil klagen over een proefwerkIk heb me afgelopen maandag helemaal in het zweet geleerd voor het proefwerk dat ik dinsdag zou hebben, bestuursrecht. M'n moeder had me nog helemaal overhoord en zelfs in m'n dromen zag ik alles nog eens voorbij komen. Ja, ik wil daarover even klagen en dat kan want dit is mijn kleine stukje www. De eerste vraag was meerkeuze. De keuze die we hadden? B, C, D of D. Sommige vragen leken meerkeuze maar bleken vragen te zijn waar je bijvoorbeeld juist of onjuist moest invullen. Dan is het laatste waar ik over wil klagen dit: bij vraag 10 stond een heel verhaal maar .. zonder vraag. Fingerscrossed voor een voldoende.

Nu even iets leuks! Binnenkort (lees: vrijwel bijna) ga ik naar een thriller schrijf workshop. Ik heb namelijk al een klein beetje in gedachten waar over ik wil schrijven maar daar krijg ik nog extra tips. Ik heb er zin in en als ik ben geweest vertel ik natuurlijk alles. Nog iets anders leuks - vind ik dan ten minste - vandaag zijn m'n vriend en ik alweer een hele tijd samen namelijk - tromgeroffel - één jaar en twee maanden! Ook ben ik vandaag een dagje vrij en heb ik morgen m'n laatste proefwerk maar daar hoef ik gelukkig niet voor te leren.

Sinds afgelopen maandag is m'n 'ik let op wat ik eet' week begonnen en tot nu toe gaat het wel goed. Ik doe rustig aan en ben dus ook niet streng aan het lijnen of zoiets maar ik grijp niet meer naar een zak chips als ik s'avonds TV kijk en inplaats daar van eet ik bijvoorbeeld een heel klein doosje krentjes of een paar japanse nootjes. Wel, moet ik eerlijk bekennen, heb ik de zumba DVD nog niet aangeraakt maar daar gaat vanaf het weekend/begin volgende week wat aan veranderen. Alles wat ik zo al eet op een dag post ik binnenkort in een voornemen post. Of word je al gek van al die goede voornemens van mij?

1 opmerking:

  1. Zumba is leuk dus pak die dvd maar snel!:D

    Ooeeh en zo'n workshop is ook leuk zeg.

    BeantwoordenVerwijderen