24 jan. 2013

PERSONAL: 23/01/2012


Mijn moeder en ik wilde al mijn hele vakantie een dagje de stad in samen. Het kwam er helaas maar niet van tot gisteren. We hebben de kou getrotseerd en met onze Uggs en moonboots door de sneeuw geploegd. Ik wilde nieuwe joggingbroeken en sokken (met badstof aan de binnenkant) scoren bij de H&M en kijken bij de Selexyz.

We begonnen met een heerlijk broodje bij de La Place V&D waarna we in een rechte lijn naar de H&M vertrokken. Yes, broeken en sokken zijn binnen! Een leuke trui bij Pieces, een ring bij Lucardi en wat beauty spullen en nog een ring bij de Six. 'Oh mam, kijk nou. Crepes met nutella!' waarvan er ook één mijn maagje in ging.

Nog even opwarmen bij La Place met heerlijke thee en toen hup nog even bij Selexyz naar binnen waar ik naar buiten kwam met twee klassiekers uit de prachtige Perpetua-lijn van uitverij Athenaeum (waarvan er overigens één van geruïneerd is omdat ik het stickertje er héél voorzichtig af wilde halen!).

's Avond vertrokken we met z'n twee naar een chinees bij ons in de buurt om lekker warm te worden met heerlijke pangsit en nasi. Eenmaal thuis besloot ik mijn nieuwe relax-outfit aan te trekken en lekker te ontspannen op de bank. Het was een heerlijke dag!

2 opmerkingen:

  1. Altijd leuk met moeders de stad in! Ik ben afgelopen vrijdag ook met mijn moeder wezen winkelen. ;)

    BeantwoordenVerwijderen