14 jan. 2013

PERSONAL: #2


Wauw, het eerste wat ik even wil melden is dat ik deze week twee (!) boeken uitlas. Betoverd van Kami Garcia & Margaret Stohl en Fatale liefde van Carry Slee. Op goodreads staat dat ik 2 boeken voorloop op mijn challenge. Fijn! Ik plaatste ook nog twee boekgerelateerde blogs hier: mijn leesvoornemens voor 2013 en een het is zondag, wat lees jij?

Ik deed veel leuke dingen deze week waaronder een lunchdate met mijn beste vriendinnetje en een heerlijke wandeling in het zonnetje door het dorp. Ik zag eindelijk vriendliefs leuke nieuwe appartement en ik probeerde de Destressing-lijn van de Hema uit.

Deze week ben ik begonnen met twee van mijn goede voornemens waar ik nog niets aan had gedaan. Ik combineer een dagboek met het afvallen. Ik heb een nieuw moleskin-look-a-like schrift gekocht. Er komt nog een uitgebreid artikel over maar ik houd erin bij wat ik per dag eet en drink en ik schrijf ook elke dag een stukje over die dag. Het werkt voor mij! Woensdag ben ik op de weegschaal gaan staan en ik schrok niet eens.. Het viel eigenlijk wel mee! Ik stap aanstaande woensdag weer op de weegschaal, kijken of al het fruit en groente eten wat heeft uitgehaald. (ik heb maar één avond wat chips gegeten, verder alleen heel veel kiwi's, appelen en aardbeien!)

Zijn jullie eraan toe gekomen om vorige week wat aan je goede voornemens te doen?

1 opmerking:

  1. Waah gaaf dat je twee boeken deze week las! En wat een leuke post. :)

    BeantwoordenVerwijderen