7 aug. 2015

Back 2 school | Hema & V&D haul


Goedemorgen! Ik weet dat dit waarschijnlijk niet jullie favoriete blogreeks gaat worden, maar je moet er toch echt aan gaan geloven (of deze artikelen gewoon niet lezen haha).. Het is back 2 school-season! Ik heb deze tijd van het jaar altijd al leuk gevonden, omdat ik dan allemaal nieuwe en leuke spulletjes mocht inslaan.

Afgelopen week heb ik inkopen gedaan bij V&D en Hema en ondanks dat ik deze maand 21 word en het tweede jaar op de universiteit inga: ik ben en blijf een sucker voor vrolijke schoolspullen. Dat maakt studeren ook veel leuker toch?! Elk product zal ik kort omschrijven en ik noem het bedrag voor de nieuwsgierigen!

Ik begin met de vrolijkste spulletjes en die komen allemaal van de Hema:
de 4 in 1 collegeblokken (beide rechts op de foto) €2,50
5 snelhechters (half achter de collegeblokken) €2,00
roze schrift met semi-harde kaft (links bovenin) €3,00
A4 schrift note book met zachte kaft (naast roze schrift) €2,00
A5 schrift konijnen met zachte kaft (links onderin) €1,50
A5 schrift kleurrijk patroon met harde kaft (naast konijnen schrift) €2,50
dunne markers 12 stuks (in doosje) €2,00
potloden met quotes 5 stuks €0,95

De highlighters heb ik op aanraden van Mascha gekocht! Het schrift met semi-harde roze kaft ga ik waarschijnlijk niet voor school gebruiken, maar ik dacht het toch leuk was om te delen. Hij heeft trouwens een handig lintje zodat je weet welke bladzijde je bent! 

Dan de spulletjes van de V&D schoolcampus:
A5 tabbladen (5 stuks) €1,00
collegeblok Oxford (studentlijn) €12,99
post-it notes appel €2,00
cristal fun Big 6+2 pennen €2,89
4 colours grip Big pennen (midden bovenin) €1,99
colour balpennen Big (onder post-its) €2,65
inkjoy Papermate pennen 15+5 €6,99
inkjoy 4 colour Papermate pennen €5,99

Ik weet het.. Heb nu pennen voor een heel leven, maar omdat ik altijd nog bijna alles met de hand schrijf kom ik er vast wel doorheen! Alle pennen die er gekleurd uitzien, schrijven ook in die kleur! Yep, love me some colourcoding.. 
Ik wil nog even kort iets kwijt over dit collegeblok van Oxford uit de studentlijn. Zoals je zag is dit een relatief duur schoolproduct, maar (hopelijk) met een goede reden. Speciaal aan dit collegeblok is dat je de hierin gemaakte aantekening met je smartphone kunt scannen. Via een speciale app wordt van die scan een PDF bestand gemaakt en zo kun je het op de computer zetten of delen via sociale media. Ik ga dit product uitgebreid testen en natuurlijk volgt daarom binnenkort een uitgebreide review!

Als je iets heel graag behandeld wil zien met het thema back2school, laat het me dan weten in een reactie en ik zal mijn tips & tricks met jullie delen!  

2 opmerkingen:

  1. Leuke spullen heb je gescoord, ben benieuwd naar het collegeblok van Oxford. Koffieleut

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je begint met "Ik weet dat dit niet jullie favoriete blogreeks gaat worden", maar ik vind dit artikel juist leuk hoor! :) Heel vrolijk al die kleurige schoolspullen van de Hema!

    BeantwoordenVerwijderen