25 sep. 2014

Mijn ode aan de vriendschap


Vandaag breng ik een ode aan de beste vriend in de hele wereld, de mijne: Pepijn. Surprise!
Aller liefste Pepijn,

Verrassing! Deze maand hebben we ons 16 jarig jubileum gevierd, maar ik grijp nog even mijn kans om je extra te bedanken voor jouw vriendschap. We hebben elkaar ontmoet in groep 1 op de basisschool en waren gelijk onafscheidelijk. Al die jaren dat ik werd gepest was jij er, en hopelijk denk jij er ook zo over. Dansjes doen tijdens de entertainment middagen, uren lang spelen. Wat hadden we het leuk!

De cito-toets gemaakt, de schoolmusical voorbij.. Tijd voor een nieuw tijdperk. Normaal groeien mensen uit elkaar, maar wij niet. Jij ging in de buurt naar school en ik in een andere provincie maar we bleven elkaar regelmatig zien. Na anderhalf jaar stelde we zelfs onze vrijdagavond in en die hebben we nog steeds! We gingen naar het MBO, vriendjes kwamen en gingen maar jij bleef altijd. 

Jij was er voor me toen mijn ouders uit elkaar gingen, ik werd afgewezen voor de dansdocentenopleiding en ik mijn propedeuse op het HBO haalde. Al die keren dat ik verdriet heb gehad en vreselijk gelukkig was, maar ook toen ik ziek werd. Ik hoop dat jij er ook bent als ik mijn bul haal, ooit ga trouwen, misschien een kindje krijg.. Jij bent er altijd en ik ben er altijd voor jou.

Lieverd, ik houd vreselijk veel van jou en weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Dankjewel, je bent de beste vriend die ik me kan wensen. 

Heel veel liefs, Kim

Ps. En nu héél gauw gaan sparen want als 25 jaar BFF's zijn gaan we naar Disney, remember?!

1 opmerking:

  1. Wat een mooie ode aan Pepijn krijg tranen in mijn ogen, hou deze vriendschap vast tot de dood jullie scheidt. Deze vriendschap is namelijk heel waardevol en zeer belangrijk. P.s. Ik hou ook van jullie allebei. Bep

    BeantwoordenVerwijderen