26 sep. 2014

5 dingen die je nog niet van mij wist


- 1D is mijn guilty pleasure als ik het héél erg naar mijn zin heb. Ik vind eigenlijk bijna alleen oude liedjes leuk, zoals one thing, en ik draai One Direction bijna alleen als ik onder de douche sta. Keihard en héél vals mee bleren terwijl ik sta te douchen.. Nog zo iets wat je niet van mij wist, haha. 

- Ik ben hélémaal gek! Schamen? Wat is dat? Ik schaam me nooit en voor niemand. Vieze grappen maken kun je wel aan mij overlaten, net als super hard en onvervalst lachen. Dansen op straat of in de supermarkt, vreemden een fijne dag wensen.. Het leven is gewoon zo leuk! 

- Vroeger was ik een nagelbijter terwijl ik nu mijn lange nagels juist met mijn hele leven bescherm. Nagellak droeg ik tot een half jaar geleden bijna nooit, maar nu doe ik bijna niets anders dan door mijn stash gaan en lakken. Lak it away, girls! 

- Mijn basisschool zei dat ik te dom was om aan de ramen te likken (in andere woorden, natuurlijk). Tot nu toe heb ik mijn VMBO-T diploma, MBO diploma en HBO propedeuse gehaald. Ik ben een paar weken geleden begonnen aan de studie Rechtsgeleerdheid aan de universiteit Leiden. Volgens mij valt het allemaal dus best wel mee..? 

- Ik bekijk alles van de positieve kant. Natuurlijk heb ik ook wel eens een dip, en dan zelfs zo erg dat ik mezelf het liefst wil verstoppen onder de dekens, maar ik weet mezelf er altijd weer uit te sleuren. Hoe? Door positief te zijn. Alles is namelijk zo veel leuker als je het van 'the bright side' bekijkt! Het kost niks extra's, maar het brengt je zo veel. 

Wat is een feitje dat bijna niemand van jou weet?

2 opmerkingen:

  1. Hahhha ik vind jouw een Super slimme spontane meid. Met een hart van goud. Knuffels uit Warmond.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wist dit alles al maar toch vindt ik het een leuk artikel. En het bewijst maar weer eens, laat je nooit wat vertellen door andere mensen, want je kunt alles bereiken in je leven al is het via een omweg. Dikke knuffels Bep

    BeantwoordenVerwijderen