2 dec. 2013

Personal update #48


Na een weekend vol met plezier begon op maandag het echte leven weer. Ik ging met mijn moeder mee naar kantoor, want een familielid was jarig. 's Middags besteedde ik tijd aan mijn blog, deed ik boodschappen met mijn moeder en bracht ik de avond lekker door op de bank. Dinsdag volgde ik een college over de kleurentheorie van Leon de Caluwé (hierover binnenkort of begin 2014 een artikel) en had ik een training. 

Woensdagavond bracht ik door bij Guido en maakte we plannen voor donderdagavond. Er moesten nog wat sinterklaascadeautjes gekocht worden.. Donderdag had ik een héél lange schooldag, maar hingen Guido en ik 's avonds de pakjespiet uit! Ik plofte daarna dood moe neer op de bank, kreeg vreselijke hoofdpijn en viel uiteindelijk als een blok in slaap. 

Vrijdag bereidde ik mijn nieuwe college week grotendeels voor en moest ik het een avondje zonder beste vriend Pepijn doen.. Zaterdagavond was het gezelliger, want toen vierde mijn schoonmoeder haar verjaardag. Vriendlief en ik pikte wat familieleden op en vierde de verjaardag onder genot van lekkere hapjes. Mmm! Zondag had ik een ultieme rustdag, daar was ik wel even aan toe... 

Hoe was jouw week? Het einde van het jaar zit eraan te komen.. spannend!

1 opmerking: