1 dec. 2013

Let's organize | alles onder €5,-!


Nou ja, bijna alles dan.. Vandaag deel ik, zo vlak voor sinterklaas, nog wat cadeautips. Heb je nog niets voor je vriend of moeder? Misschien dat deze twee collages helpen!


Mannen hebben de naam een beetje lui te zijn, dus was beter dan een 2 in 1 doucheproduct geven. In deze foto deel ik er één van Nivea, maar ook Kruidvat heeft een nog goedkopere versie - een beetje gokken vindt iedere man wel leuk.. vandaar het December kraslot - velen klagen over een koud hoofd in de winter (of handen) dus waarom geen muts geven? Deze is van Xenos en komt nog geen 1 boven het budget!

Vrouwen zijn meestal dol op dingen voor in het huis.. helemaal als het een lekker geurtje geeft. Dit brandertje is van Xenos voor nog geen €2,- zodat je er ook nog meerdere wax melts bij kunt geven - foto's zijn essentieel in huis, maar dit hart kun je ook gebruiken om kaarten en andere belangrijke briefjes in te bewaren - de mand is overal handig voor.. haardhout, tijdschriften, bollen wol. Hij is helaas een aantal euro's boven bovengenoemd budget (maar nog onder de 10) en ik weet zeker dat iedereen 'm leuk vindt!
 
Vier jij zelf sinterklaas of liggen er alleen pakjes onder de kerstboom dit jaar?

2 opmerkingen:

  1. Leuke ideeën. Koffieleut

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kraslot is altijd een goed cadeau ! Geef dat zelf ook vaak als kleinigheidje!
    Ook al is het illegaal om het onder de 18 te kopen :x

    xxx

    BeantwoordenVerwijderen