25 feb. 2013

PERSONAL: #8


Wat vind ik het jammer om te zeggen maar mijn weekje vakantie zit er alweer op. Vandaag een kort verslag van hoe het is gelopen en wat ik de aankomende week weer voor jullie in petto heb. Delirium Amoris van Lauren Oliver is nog steeds niet uit. Het is niet dat het geen goed boek is maar ik ben bang dat ik in een klein leesdipje ben geraakt. Hopelijk komt dat volgende week goed, fingers crossed! Wel heb ik een paar nieuwe boeken gekocht de afgelopen week op de Huishoudbeurs van Marian Mudder, Astrid Harrewijn (3) en Arthur Japin. Een verslag over mijn dag op de Huishoudbeurs volgt morgen! Helaas, het plaatsen van een review over Harry Potter en de geheime kamer is ook niet gelukt. Het lijkt wel alsof ik, behalve een leesdip, ook een blogdip heb..

Wel zijn er deze week twee andere artikelen verschenen. De één over mijn nieuwe favoriete app en de ander is een verslag van afgelopen dinsdag. Gelukkig had ik geen foodblogdip want daar zijn heel wat artikelen online gekomen: ik won de winactie op depanvanpien.nl (1), ik plaatste een eetervaring over La Galleria, ik deelde het ontstaan van mijn foodblog en een recept voor luchtige cakejes, ik deelde mijn high tea-ervaring bij Huis ter Duin (3) en om af te sluiten liet ik zien wat ik voor food-pakketten ik heb gekocht bij de Huishoudbeurs.

Deze week beloof ik voorspoed, nu echt! Deze week ga ik alles omgooien, mijn hele leven gaat veranderen (daarover in de volgende alinea meer). Wat je deze week op deze blog kunt verwachten: een dagverslag van Huishoudbeurs + mijn meeting met Astrid Harrewijn, een review van de Nivea bodylotion voor onder de douche (nu echt) en een orgazine-tip! Op mijn foodblog zullen de volgende artikelen in ieder geval verschijnen: een receptje met mijn op de Huishoudbeurs ingekochte ingrediënten van Go Tan en het recept van een heerlijke bamisoep!

Zoals ik eerder al zei gaat mijn leven vanaf vandaag drastisch veranderen. Ik weet dat ik aan het bezig van het jaar al vertelde dat ik ging afvallen maar na een paar weken heb ik het "opletten" toch een beetje laten varen (zoals je ook wel hebt kunnen lezen in mijn laatste paar weekverslagen). Afgelopen week hebben mijn moeder en ik besloten het nu echt serieus aan te pakken, we gaan beginnen aan Weight Watchers. We zijn niet echt van het groepsverband dus hebben we ervoor gekozen dit dieet te volgen via de internetcursus. Het handige is dat ik de WW-app gemakkelijke kan downloaden voor op mijn telefoon, zo kan ik 24/7 bijhouden wat ik eet en kan ik snel opzoeken hoeveel punten iets kost. Ons doel: midden maand mei 10 kilo lichter. Yes, we can!

Hoe was jouw week?


1 opmerking: