4 feb. 2013

PERSONAL: #5


Wat een week, wat een week! Onderhand hebben we januari alweer achter ons gelaten en hebben we febrauri verwelkomt. Ik las deze week Vinexvrouwen van Naima El Bezaz uit. In één dag! Niet zo heel moeilijk, het heeft ook maar 190 bladzijden, maar wat een verhaal. Echt typisch mijn soort humor, heerlijk. En ik maakte mijn belofte waar: meer boekgerelateerde artikelen de afgelopen week. Ik schreef bijvoorbeeld een artikel over de Goodreads-app, ik schreef over het fantastische feit dat de Kruidvat weer boeken heeft voor €3,95 en er kwam eindelijk weer een het is zondag: wat lees jij online!

Het was mijn laatste vrije week want vanaf vandaag ga ik weer naar school. Daarvoor moest aardig wat gebeuren maar eerste ging ik op dinsdag naar vriendlief toe om met hem te doe-het-zelven. We hebben kasten in elkaar gezet, opgeruimd en 's avonds (nadat hij de TV had aangesloten) kon ik heerlijk genieten met mijn beentjes omhoog van een dubbele aflevering van goede tijden slechte tijden. En wat was ik daar aan toe zeg! De dag erop stond geheel in het teken van school. Ik had mijn rooster binnen en kon al mijn schoolspullen in orde maken. Ik leerde wat voor Nederlands en stuurde mijn mentor nog even een mail. Ik ben er klaar voor! Zoals je vorige week al hebt kunnen lezen was ik naar theatervoorstelling: De bonbonfabriek geweest. Ik zette van de week eindelijk de recensie hiervoor online. Wil je hem lezen? Klik dan hier!

Wat was dit een goede afvalweek! Ik was 7 ons afgevallen! Ja, happy me. Ook schreef ik, voor het eerst in lange tijd, weer een rits artikelen op mijn kookblog. Ik schreef mijn eerste eetervaring die al héél véél is bekeken, ik deelde het recept voor een heerlijke kwarktaart en ik schreef een artikel over de pizzabodems van de Albert Heijn. Voor de aankomende week staat er nog een artikel met recepten van verschillende lekkere tapashapjes klaar. Houd mijn kookblog dus in de gaten!

Ik ben benieuwd wat de komende week mij gaat brengen. Wat hebben jullie kunnen doen aan je goede voornemens vorige week?

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke week weer! Altijd leuk om te lezen. :) Vooral met die foto's erbij. :)

    BeantwoordenVerwijderen