25 feb 2012

PINS: "nieuwste" pins

Ik ben nog steeds verslaafd aan Pinterest. Dit zijn de laatste pins op m'n verschillende borden!



Jullie ook bezig met Pinterest? Wat voor borden hebben jullie?

23 feb 2012

TRAVEL: Antwerpen 2012



Dag 1:
Maandag stapte ik samen met vriendlief om 09:38 in de trein richting Antwerpen - de internationale trein zat bomvol, we waren blij dat we een plekje hadden - om 12 uur kwamen we aan, we liepen naar het hotel en checkte in - we liepen naar de stadsfeestzaal om daar een heerlijke hamburger en de meest geweldige ceaser salad te eten - we liepen door de straat richting een van de woningen waar vriendlief heeft gewoont - we dronken wat in een oud stamcafé waar hij altijd kwam - liepen terug richting hotel - aten een zalig 3 gangen diner en het was nog geen half 10 of ik was al in dromenland.

Dag 2:
's Ochtends vroeg op, optijd aan het ontbijt - vandaag werd een "shopdagje" dus we checkte vroeg uit en lieten onze bagage in het hotel achter - we liepen lekker in het zonnetje door de stad - we liepen richting Groenplaats want veel winkels waren nog gesloten en dronken bij Mockamore boven thee en koffie - we liepen richting De Schelde en vonden daar in de buurt een I hartje Antwerpen trui voor in m'n collectie - terug op De Meir liep ik de I AM in, ging ik langs bij de H&M en de Forever 21 - we kochten een cadeautje voor m'n moeder bij de Disney store - aten een broodje bij La place - we kochten een cadeautje voor zijn moeder - we dronken nog wat in de bar van het hotel, haalde onze spullen op en gingen richting station - we haalde nog twee heerlijke (warme) wafels en helaas moesten we Antwerpen alweer uitzwaaien!

Ik heb gelachen om vriendlief zijn Vlaams, wat hij overigens erg goed spreekt (lees: daar op school gezeten, familie die er woont en drie jaar zelf in Antwerpen gewoont), we verbleven in het Lindner hotel & city lounge dat vlak naast het station ligt en ik heb de tijd van m'n leven gehad :)!

22 feb 2012

FOOD: Copper

Ik houd van lekker en goed eten. Ik heb al heel wat restaurants gezien in m'n leven en daar moet ik gebruik van maken. Daarom, zo af en toe, recensies van de restaurants waar ik wel eens ben geweest.




Wil je een gezellige avond eten met vrienden, een classy uitstraling en voor een niet té duren prijs? Dan is Copper misschien wel wat voor jou. Copper is onderdeel van Huis ter Duin en dat is ook wel te merken. Het is er hip en happening, dé mensen weten het te vinden. De gehele menukaart is terug te vinden op de website. Wat ik nam ..

Voorgerecht:
Ceasar salade met krokante kip
Hoofdgerecht:
Classic Copper Topper (hamburger)

Ben je geen grote eter, kies dan goed wat je eet want na de salade zat ik persoonlijk zo ontzettend vol dat ik de Copper Topper net aan voor de helft op kreeg. De bediening vind ik iets minder, de paar keren dat ik er ben geweest voor lunch of diner laten zij met afruimen en betalen lang op zich wachten. Copper heeft een eigen, gratis, parkeergarage en is goed te bereiken.

Grent 1 Noordwijk aan Zee - +31 (0)71 368 18 02 - www.coppernoordwijk.nl

12 feb 2012

DAILY: the happy list

Ik vond het weer eens tijd voor een lijstje met dingen waar ik blij van word. Het is bijna valentijnsag, daar word ik ook heel blij van, dus vrolijke gedachten mogen worden geuit.



Ten things that make me happy (no particulair order):

1. plannen maken voor de toekomst
2. een berg tijdschriften kopen, op de bank kruipen en ze door bladeren
3. boodschappen halen met vriendlief
4. een boek, waar ik goed in zit, uitlezen
5. gewoon een eindje wandelen met de zon en m'n fototoestel
6. daughters van John Mayer
7. m'n vriend die vertelt dat 'ie van me houd
8. de inspiratievolle blogs van Annemerel, Ashely en Nathalie
9. in grote boekenwinkels rond snuffelen en een stapel boeken kopen
10. lekker eten!

Wat maakt jullie echt blij?

10 feb 2012

PINS: I'm into PINTEREST

Ik heb helemaal into Pinterest. Ik houd ervan om te kijken naar creatie's van andere mensen, ik doe graag ideeën op voor mijn toekomstige huis en ik kwijl over al het heerlijke eten! Hier een paar van m'n laatste pins op m'n crafty ideas board.


Ik ga van m'n moeder leren hoe ik moet haken!


I love it!


Geinspireerd door dit werk van Revlie!

Wil je m'n boards bekijken Klik hier! En heb jij Pinterest?