23 feb. 2012

TRAVEL: Antwerpen 2012Dag 1:
Maandag stapte ik samen met vriendlief om 09:38 in de trein richting Antwerpen - de internationale trein zat bomvol, we waren blij dat we een plekje hadden - om 12 uur kwamen we aan, we liepen naar het hotel en checkte in - we liepen naar de stadsfeestzaal om daar een heerlijke hamburger en de meest geweldige ceaser salad te eten - we liepen door de straat richting een van de woningen waar vriendlief heeft gewoont - we dronken wat in een oud stamcafé waar hij altijd kwam - liepen terug richting hotel - aten een zalig 3 gangen diner en het was nog geen half 10 of ik was al in dromenland.

Dag 2:
's Ochtends vroeg op, optijd aan het ontbijt - vandaag werd een "shopdagje" dus we checkte vroeg uit en lieten onze bagage in het hotel achter - we liepen lekker in het zonnetje door de stad - we liepen richting Groenplaats want veel winkels waren nog gesloten en dronken bij Mockamore boven thee en koffie - we liepen richting De Schelde en vonden daar in de buurt een I hartje Antwerpen trui voor in m'n collectie - terug op De Meir liep ik de I AM in, ging ik langs bij de H&M en de Forever 21 - we kochten een cadeautje voor m'n moeder bij de Disney store - aten een broodje bij La place - we kochten een cadeautje voor zijn moeder - we dronken nog wat in de bar van het hotel, haalde onze spullen op en gingen richting station - we haalde nog twee heerlijke (warme) wafels en helaas moesten we Antwerpen alweer uitzwaaien!

Ik heb gelachen om vriendlief zijn Vlaams, wat hij overigens erg goed spreekt (lees: daar op school gezeten, familie die er woont en drie jaar zelf in Antwerpen gewoont), we verbleven in het Lindner hotel & city lounge dat vlak naast het station ligt en ik heb de tijd van m'n leven gehad :)!

1 opmerking:

  1. Hoi Kim, Guido is een echte sinjoor=Antwerpenaar. Hij spreekt zowel Vlaams als Antwerps en daar is echt een groot verschil in. Geweldig leuke foto's en wat heerlijk dat jullie zo genoten hebben!

    BeantwoordenVerwijderen