17 jul. 2011

Even bijkletsen!

Ik ben ontzettend slecht geweest. Ik heb gewoon sinds, voor m'n top chef to be: week twee en drie, 26 juni geen echt stukje meer geschreven. En ja, als ik heel eerlijk ben vind ik dat best wel vervelend. Daarom m'n afgelopen twee weken in een korte stukjes.

Zowel vorige week als afgelopen dinsdag was ik een dagje naar vriendlief. Hij heeft een scheurtje in z'n spier waardoor hij door de week niet naar mij kon komen. De kleine dingen samen maakt het altijd zo gezellig. De oer hollandse kneuterigheid noemen ze dat toch? Samen koken, naar het mini coopsupermarktje om spullen in te slaan en de films die we kijken. Wat vinden jullie fijn om met je geliefde te doen?

Dit weekend legde ik m'n, redelijke, zware boek aan de kant om een fijner exemplaar uit de boekenkast te halen. Gossip girl the next generation. Net als veel andere meiden heb ik ook de hele gossip girl boeken collectie compleet en gelezen tot op de laatste bladzijde. Voor kerst had ik de nieuwe serie van m'n moeder gekregen omdat het al een tijdje op m'n verlanglijstje stond. Alle drie de eerste boeken kreeg ik in een keer maar tot nu toe waren ze nog steeds niet gelezen. In the next generation komt er een drieling uit Nantucket in het penthouse van Blair wonen. Natuurlijk zetten zij heel upper east side op z'n kop en is er weer een heerlijke dosis drama aan het boek toegevoegd. Gossip girl houd iedereen nog steeds op de hoogte van de nieuwste roddels. Binnen een kleine drie dagen uitgelezen en wel dus nu sleep ik deel twee weer overal mee naar toe!

Afgelopen zondag heb ik gewinkeld voor het leven. Samen met m'n partner in crime (lees: m'n moeder) trok ik de stat in op zoek naar leuke jurkjes, topjes en een paar mooie laarzen voor m'n stageperiode. De H&M was nog niet open dus eerst vertrokken we naar de V&D waar ik twee leuke mini mouse pyjama's insloeg, je bent disneyfan of je bent het niet, en een leuke lange trui van desigual. Het was prachtig weer dus daarna vertrokken we voor een kop koffie en een smoothie naar het terras aan de gracht. Voordat we de H&M instapten zagen we nog een Douglas waar ik een heerlijke lipbalsem en douchegel kocht. Ook heb ik teabags voor in bad gekocht van Blond Amsterdam. Als ik die heb uitgeprobeerd komt er zeker een revieuw van op m'n blog. Ze zien er zo schattig uit! Eindelijk bij de H&M aangekomen hadden ze natuurlijk de laarzen die ik zo graag wilde niet maar wel vier jurkjes, vier topjes, een ponchovest en heerlijke wijde trui uit de nieuwe collectie en 2 leuke armbandjes. Toegegeven, ik hou van de wijde trui!

Ik ben de laatste twee weken heel creatief geweest. Aardig wat kaarten gemaakt met verschillende thema's waaronder een voor m'n vriendlief. Eerst wilde ik hem stiekem opsturen maar voor ik het wist ging ik toch die kant op en nam hem dus maar gewoon mee. Buiten alles om vond hij hem mooi :). Ik heb een trouwkaartje gemaakt, een beterschapskaartje en verjaardagskaartjes. Misschien weet je het al maar ik heb ook een speciale blog voor m'n creatieve uitspattingen: youngscrapper!

Vrijdag en zaterdag waren m'n twee laatste dagen werken. Nu een fijne drie weekjes vrij waarvan ik hoop dat het weer beter word dan dat het donderdag was, ik meer wil gaan bloggen maar vooral wil ik gaan genieten.

2 opmerkingen:

  1. Klinkt heerlijk. Ga je nog weg, deze vakantie?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hè Gerda, ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe je aan m'n blog bent gekomen?

    BeantwoordenVerwijderen