27 mei 2013

Personal update #21


Dit artikel is onderdeel van 'De dit ben ik-week' op deze blog. Meer informatie over de themaweek is hier te vinden! Vandaag een persoonlijke update.
Een week vol lekker eten, bezig zijn met bloggen en examens. Maandag begon met een dagje winkelen bij onder andere Pipoos. Het was zó ontzettend druk dat we niet echt goed hebben kunnen neuzen maar we namen alvast wat spulletjes mee. 's Avonds na het eten (wat een beetje mislukte) ging mijn moeder aan de slag met het maken van een theedoos met decoupagepapier. Héél leuk! Dinsdag gingen mijn moeder en ik toch nog eventjes terug naar Pipoos, waar het heel wat rustiger was dan de dag ervoor, en kochten nog wat gave dingen. Na weer een avondje knutselen, kroop ik op de bank met een kleedje om lekker fout naar Jokertje's jawoord te kijken..

Woensdag was de dag er een lichte paniek over me heen kwam. Ik maakte het Engels examen schrijven en besteedde de rest van de dag aan het leren voor mijn presentatie Nederlands die ik de volgende dag had. Ik geloof dat ik in de avond ook niet echt aardig was tegen vriendlief maar hé, ik had een goede reden! Donderdag ronde ik samen met een klasgenoot een onderzoeksverslag af voor statistiek en daarna was het, het uur van de waarheid.. Ik gaf mijn presentatie Nederlands, had mijn gesprek en.. Ik ben geslaagd! Niet lang daarna las ik op mijn schoolmail dat ik ook voor het statistiekverslag een voldoende had. Dit moest gevierd worden, vonden mijn moeder en ik dus hoog tijd om een lekker hapje te eten bij eetcafé De Voogd in Sassenheim

Vrijdagavond was het weer Friday Friends Night met beste vriend, zoals altijd gezellig natuurlijk! Zaterdag, na een dagje werken, keek ik een stukje van Ice Age 3 en las ik een tijdschrift  (veel te weinig gedaan de laatste tijd, stom Nederlands examen). Zondag sliep ik heerlijk uit, ontbijt met verse aardbeitjes en las ik wat. Tijd voor het avondeten: Fajitas met kip, heeeeeerlijk (en morgen online op mijn foodblog)! Het was een stressweek maar een ontspannen weekend. 

Feitjes:

  • Ik ben deze week weer gelijk gebleven aan vorige week. Deze week trouwens een artikeltje over mijn Weight Watchers-ervaring!
  • De afgelopen week kwamen de volgende artikels online: een OOTD, ik deed weer mee aan de maandelijkse blog hop, een feel good-blog tip en ik introduceerde 'De dit ben ik-week'!
  • Deze week kun je natuurlijk allemaal posts verwachten die binnen het thema van deze week passen. Een tipje van de sluier: ik ga de 'This is who I am'-tag doen en zoals eerder genoemd ga ik mijn WW-ervaring met jullie delen!
Vertel eens, hoe was jouw week? 

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk overzicht weer. En vijf kilo is echt knap zeg :) Gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eind goed al goed denk ik. Koffieleut

    BeantwoordenVerwijderen