20 mei 2013

Personal update #20


Alweer een week voorbij gevlogen! Maandagochtend begon met het feit dat ik mijn YouTube vlog-kanaal startte. Ik vogelde uit hoe Windows Movie Maker werkt en 's avonds stond mijn eerste echte vlog online. Dinsdagochtend begon de dag vroeg, namelijk om 6 (!) uur, want mijn opa had de auto geleend en moet vroeg in de ochtend op kantoor aanwezig zijn. De dag eindigde laat aangezien ik de eerste halve finale van het songfestival wilde zien.

Woensdagochtend was het opnieuw vroeg opstaan, maar kon ik gelukkig 's avonds ontspannen bij Guido op de bank met Goede tijden Slechte tijden en Danni Lowinski. Donderdag was een dag waar ik al een hele tijd naar had uitgekeken. De Meet & Greet + interview met Santa Montefiore en Astrid Harrewijn, hoe geweldig is dat?! De avond was pas laat afgelopen maar toch nog even snel de foto's importeren en late night editen.

Vrijdagavond met beste vriend, #fridayfriendsnight. Zaterdagavond vierde we mijn moeders verjaardag en verwend dat ze is! Ik kreeg gelukkig de kans om met een half oog het songfestival te zien maar heb de uitslag helaas niet gehaald.. Zondag een rustige ochtend met leren, 's middags met vriendlief Julie & Julia kijken en 's avond familie dinner.

Feitjes:
Hoe was jouw week? Happy Monday, everyone!

2 opmerkingen:

  1. Ziet er op de foto's goed uit, en ben benieuwd naar v
    Je volgende blog. Koffieleut

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke week weer. Tof dat je een meet en greet hebt gehad met twee van zulke getalenteerde auteurs :)

    BeantwoordenVerwijderen