13 mei 2013

Personal update #19

Alweer een leuke week voorbij, het lijkt wel als of de tijd steeds sneller gaat! Maandag was weer de eerste schooldag na een week vakantie en deze begon al goed: ik hoefde pas om half 12 te beginnen aangezien ondernemingsrecht uitviel. De dag werd nog beter toen ik 's middags een berichtje kreeg van de Hogeschool van Amsterdam.. ik ben aangenomen voor de rechtenopleiding! Dinsdag was een gewone schooldag maar met een fijn vooruitzicht want woensdag is alweer de laatste dag en dan een heerlijk lang weekend.

Woensdagavond, na school, at ik bij Guido en haalde we (lekker maar slecht) Turkse pizza en baklava. Dat had ik nog nooit gegeten maar het was heer-lijk! Donderdagochtend las ik eerst mijn boek uit, waarna ik aan de slag ging met mijn Nederlands presentatie en daarna keek ik Danni Lowinski terug. 's Avonds zag ik vriendlief alweer en keken we samen Eat Pray Love en ik ontdekte de Keek-app! Samen met mijn moeder keek ik nog naar Buch II, standaard voor de donderdagavond.

Vrijdag vierde ik in de avond de verjaardag van beste vriendje met een echt cadeautje en al. Zaterdag, na werk, zou mijn vriend komen maar dat liep ietsje anders dus dan maar op de bank met mijn boek en Paul de Leeuw op de achtergrond. Zondag was het natuurlijk moederdag! Ik had mijn verrassing al eerder aan mijn moeder gegeven maar een dikke kus was wel op z'n plaats, niet waar? Guido stond voor de deur met een mooie bos rozen om het goed te maken van de avond daarvoor en 's middags hadden mijn moeder en ik een verjaardag. Hoe sluit je deze moederdag beter af dan met een familie etentje bij oma? Deze week was weer top!

Feitjes:

1 opmerking: