15 mei 2013

App-tip | Keek


Vandaag weer eens wat anders: ik ga een leuke app met jullie delen! Het is eigenlijk een soort Instagram maar dan voor korte filmpjes! Ik heb het al uitgeprobeerd en het bevalt me best. Ik weet dat het hier nog niet zoveel naam heeft maar het is zeker een kijkje waard. Heb jij al gehoord van... Keek?
Keek is een online platform waarop je korte filmpjes van 36 seconde kunt delen, liken en waarop je kunt reageren met tekst of een "reactiefilmpje". De filmpjes die je hebt geplaatst op je profiel kun je delen op Twitter en Facebook maar ook via een mail of een sms'je. De meeste bekende Amerikaanse YouTube-ers hebben naast een YouTube-account ook vaak een Keek-account waarop ze de hele dag updates postten.

Je kunt op Keek van alles en nog wat plaatsen: Outfit Of The Day-filmpjes, wat je eet op het moment of gewoon korte updates gedurende de dag. En extra fijn is: je kunt ook gewoon filmpjes opnemen/importeren en online zetten op de computer met je webcam en je kunt die van anderen ook kijken. Dit platform is dus ook makkelijk te gebruiken als je geen toegang hebt tot de app!

Deze app is ontzettend fijn in gebruik ondanks dat deze Engelstalig is. De filmpjes zijn makkelijk te bewerken met filters maar misschien wel het aller belangrijkste.. (gratis) verkrijgbaar voor Apple, Blackberry en Android.

1 opmerking: