12 apr. 2015

Outfit | de eerste terrasdag van 2015!
Wat een lekker weertje was het vrijdag he? Officieel was het rokjesdag, maar die witte melkflessen durfde ik toch echt nog niet te vertonen hoor. 's Middags appte ik Pepijn en we besloten naar Noordwijk te gaan om een terrasje te pakken die avond. Had ik ook gelijk een goed excuus om hem weer eens 'outfit' foto's te laten maken, haha!

Zie je die schoenen? Daar zit een klein verhaaltje achter. Toen ik in de derde op de middelbare school zat, gingen we met de klas naar Engeland. De tweede dag hadden we wat vrije tijd en zag ik in de stad (Oxford) deze beauty's. Ik belde snel mijn moeder of ik ze mocht kopen en dat mocht. Alle meisjes in de bus waren verliefd, want wat waren ze gaaf! Ik was van plan ze super vaak te dragen, maar niets was minder waar. Ik heb ze welgeteld één keer gedragen, omdat ik er eigenlijk helemaal niet op kon lopen. Onderhand mag ik mezelf wel professioneel hakken draagster noemen, dus stofte ik ze af en deed ik ze aan. En lekker dat ze lopen. Ben nu nog meer verliefd op ze dan toen!

Vorig jaar zomer deden we dit héél vaak: in het weekend lekker op een terrasje gaan zitten, drankje erbij, gezellig kletsen en een bittergarnituurtje. Wij verklaren het terrasseizoen voor geopend! 

2 opmerkingen:

  1. Je ziet er goed uit en dat er nog maar vele terrasdagen mogen komen. Bep

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeeh gave outfit! Die schoenen had ik niet verwacht bij jou haha, super goed dat je er op kan lopen! :D

    BeantwoordenVerwijderen