1 apr. 2015

Mijn doelen voor april


Ik kan het gewoon niet geloven dat het vandaag alweer 1 april is (en nee, dat is géén grap)! Er zijn nog zo ontzettend veel dingen die ik wil en moet doen.. Daarom leek het me leuk, maar vooral motiverend voor mezelf, om mijn doelen voor de aankomende maand te delen. Let´s go!


Meedoen aan de Best of YA schrijfwedstrijd
Ik zag een tijdje geleden dat er een Young Adult schrijfwedstrijd wordt gehouden met als thema/genre: contemporary. Perfect, want ik heb nog een verhaal klaar liggen die ik heb geschreven tijdens nanowrimo een aantal jaar geleden. Een beetje schaven, héél veel deleten (het zijn meer dan 150.000 woorden en je mag er max. 30.000...) en dan maar duimen!

Genoeg tijd besteden aan mijn studie
Oke, soms heb ik echt het gevoel alsof ik leef voor mijn studie en mijn baan. That's it. Maar het eind is in zicht, want als alles gaat zoals ik wil dan ben ik 1 juni al klaar. Woohoo! Gisteren is de laatste periode begonnen en ik ben gelijk al goed begonnen. Hard work will pay off!

Mijn blogfrequentie verhogen
en volhouden.. Ik had tentamens vorige week dus ik had al mijn tijd en energie nodig om te studeren, maar ik wil weer terug naar een frequentie van 3 artikels per week. Fotograferen, schrijven.. ik vind het allemaal veel te leuk om niet te doen! Nu nog maar hopen dat ik het waarmaak.. haha!

Een dagboek bijhouden
Ik heb dit best een lange tijd volgehouden (rond 2006/2007) en heb er een heel mooi document aan overgehouden. Sindsdien heb ik heel vaak geprobeerd een soort van dagboek bij te houden, maar het is me nooit meer echt gelukt. Goed doel voor deze maand dus!

Eind april gaan we zien wat ik ervan heb gebakken.. Wat zijn jouw doelen voor deze maand? :)

1 opmerking:

  1. Ben benieuwd wat je deze maand allemaal gaat lukken van je doelen. Bep

    BeantwoordenVerwijderen