26 feb. 2015

Het leed dat Tinder heet


Iedereen had het erover, een aantal vriendinnetjes deden het zelf en ik had geen relatie. Ik denk dat deze drie elementen ervoor hebben gezorgd dat ik ook ben gezwicht. Oh, niet te vergeten dat ik de naam van die leuke jongen op school nu eindelijk weleens wilde weten. Misschien heeft ie Tinder? Downloaden die handel! 


Na héél lang zoeken tijdens een saai hoorcollege was ik door alle mannen in de nabij buurt heen, maar wist ik nog steeds die cutie zijn naam niet. Oké, beetje jammer. Maar wel al een aantal matches gescoord en één heel leuke die tegen me praat! Dus dat is waarom al die meiden zo enthousiast zijn..

Oké, niet goed. Een match: of ik langs kan komen, want hij is alleen thuis deze week. Oh, kan ik echt geen gaatje in mijn agenda prikken voor hem? Haha, zeker zodat hij in mijn gaatje kan prikken. No thank you! Gelukkig zijn de meeste matches die ik heb niet zoals deze, maar heel eerlijk gezegd praat ik niet met veel. Maar daar gaat het niet om haha.

Ik werd steeds minder actief en ik gebruik de app denk ik al zo'n twee maanden niet meer. Tinder is eventjes leuk, maar op een begeven moment ben je er wel klaar mee. Ik in ieder geval wel. Deel jouw leuke of grappige Tinderavonturen in een reactie!

Ik kan nu beamen wat alle Tinderhaters altijd zeggen: liefde vind je (bijna altijd) alleen in real life! 

1 opmerking:

  1. Tuinder is wel leuk om even te kijken maar de echte jongens kom je tegen op straat of facebook, toch? Bep

    BeantwoordenVerwijderen