18 jan. 2015

Dit wordt hét jaar van Daily Kim!


Na een tijdje afwezig te zijn geweest, ben ik weer helemaal terug! En dit keer ben ik hier om te blijven en te rocken (dit keer echt). Ik weet dat het eigenlijk niet meer mag, maar ik wens jullie natuurlijk nog een héél gelukkig nieuwjaar! :)

Nieuw jaar, nieuwe kansen. Ik ben best een tut. Natuurlijk was dat al bekend, maar ik ben nu eenmaal van de confessions. Iedereen jaar weer kijk ik op tegen de jaarwisseling. Er staat dan zoveel onbekends op je te wachten, terwijl elke dag weer een nieuw begin is eigenlijk. Aan de ene kant ben ik heel enthousiast voor het nieuwe jaar: altijd een begin van iets nieuws.. Maar aan de andere kant is het zo veilig in het oude jaar. Oké, het slaat nergens op, maar toch! Haha!

Een goed voornemen (of doel, zoals ik het liever noem) voor 2015 is mijn blog en YouTube kanaal een boost geven. Mijn tentamens zijn net over en ik heb het weer even wat rustiger.. Dat wordt knallen. Mijn projectboek staat vol met plannen, onderwerpen waarover ik wil schrijven en ideeën voor video's. Kom maar op met 2015!

Heb je tips of een suggestie voor een artikel/video? 
Laat het achter in een reactie of stuur een berichtje via 'vraag het Kim' in de sidebar --->

1 opmerking:

  1. Ik kijk er naar uit met wat je allemaal wil delen met ons. Succes en rock iT. Bep

    BeantwoordenVerwijderen