12 aug. 2014

Hotspot | Alexander Beach Club Noordwijk


Vreselijk vinden Pepijn en ik het. Van die werkuitjes om nieuwe hotspots te ontdekken. Een hele avond op een terras doorbrengen met een drankje en hapjes. Soms zelfs een mooi uitzicht erbij. Bah! Oke, dat was een grapje natuurlijk, want het is natuurlijk dé perfecte smoes om vaak op pad te gaan. Afgelopen week zijn we naar Noordwijk gereden om een strandtent te ondekken: Alexander Beach Club op de boulevard.

Alexander Beach Club hoort bij het Alexander Hotel en is lekker licht en modern ingericht. Naast het gewone terras zijn er strandstoelen en een lange bank op het strand. Zoals je misschien wel weet houd ik echt niet van zand, maar voor deze keer wilde ik maar al te graag een uitzondering maken. Toen we net zaten begon de zon onder te gaan. Prachtig gezicht!

We hadden natuurlijk weer eens trek (het was pas half 9.. typisch ons, haha) dus besloten we een ouderwets bittergarnituur te bestellen. Mmm, lekkere hapjes maar niet zoveel dus bestelde we daarna nog tortilla chips met kaas en guacamole. Ik hoor je denken: vreetzakjes, maar we moeten toch van alles uit proberen voor jullie! Toen de zon eenmaal onder was werden de lantarens op het strand aangestoken. We hebben uiteindelijk een paar uur zitten kletsen en eten uiteraard ;-).

Wij vinden dit echt een aanrader, helemaal als je graag een ander soort 'terraservaring' wil. Het personeel was top, net als de drankjes en de hapjes. Héél bijzonder om de zon zo onder te zien gaan. Bezoek de website om de menukaart te bekijken of om bijvoorbeeld een high tea te reserveren! 

Alexander Beach Club
Koningin Wilhelmina Boulevard, afrit 10 in Noordwijk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten