5 aug. 2014

Ever After - Matte Palette van MUA


Lieve lezers, schrik niet, ik ga vandaag wat over beauty schrijven! Ik ben zoals (vrijwel) ieder meisje dol op make-up, maar gebruikte het eigenlijk bijna nooit. Vroeger is er zoveel make-up op mijn gezicht gesmeerd voor danswedstrijden dat het in mijn vrije tijd voor mij eigenlijk niet meer hoefde. Tot nu. Vandaag deel ik één van mijn laatste aankopen: het MakeUp Academy Ever After - Matte Palette!


Begin dit jaar deed ik al een redelijk grote make-up aankoop, maar echt op gang kwam het nog niet. Nu, sinds een week op twee.. Kom maar door met de oogschaduw, foundation en wimperkruller! Ik ben al een tijdje in het bezit van het Undress me too en dat palette gebruik ik zo ontzettend veel dat ik dit eyeshadow palette móést hebben. Het Ever After palette is net nieuw in Nederland en bevat 10 matte kleuren. Bruintinten, grijs/blauwe en rozige tinten en een mooie matte highlighter zijn van de partij.  
De eerste 3 van links naar rechts boven: Unwrap - Butter - Bare
De eerste 3 van links naar rechts beneden: Penny - Chino - Truffle
De laatste 2 van links naar rechts boven: Taffeta - Fade
De laatste 2 van linke naar rechts beneden: Fog - Smoke

Ik ben super enthousiast over dit palette, want ik ben altijd op zoek naar mooie matte oogschaduws. Voor day-to-day looks is het veel fijner om matte oogschaduw te gebruiken dan dat je iedereen op school tegemoet glittert, vind ik. Toen ik dit palette kocht, zag ik ook het Undressed (het 'oudere' zusje van Undress Me Too) en heb ik die ook meteen meegenomen. Ssst, niet doorvertellen he!

Heb jij al eens een MUA palette geprobeerd? En wie wil een ooglook zien met Ever After?

1 opmerking:

  1. Wat een mooie kleuren. Ik hoop gauw weer wat beauty tips van je te krijgen. Bep

    BeantwoordenVerwijderen