20 sep. 2011

Mannen: de midlife crisis

Ik houd van observeren. En dan het liefst mannen. Waarom, is een goede vraag maar het is gewoon zo. In m'n mobiel schrijf ik af en toe observaties van wat ik zie op bijvoorbeeld het station of bij de bushalte .. of wat ik mezelf gewoon afvraag!

Waarom worden mannen nooit eens ongesteld? Volgens mij vragen veel vrouwen zich dit af. Vooral als ze zelf in de happiest time van de maand zitten. En waarom komen mannen niet in de overgang? Wij vrouwen kunnen daar best veel last van hebben. Opvliegers, onverwachte ongesteldheid. Tuurlijk, mannen hebben de midlife crisis maar dat is heel wat anders.

Als je als man in de midlife crisis zit ga je moterrijden en laat je je baard staan. Lekker stoer! Ook zoek je een 'geheime minnares' die niet echt heel geheim is want mannen kunnen geen geheimen voor ons vrouwen bewaren natuurlijk. Als je geen minnares hebt, dan hoor je er dus echt niet bij! Ook een sportwagen, zo'n hele snelle, staat standaard op het nog-te-kopen lijstje van deze mannen. Kalende mannen gaan opeens hun haar over de kale plekken kammen en zo vallen jullie juist niet in de smaak bij de jonge meiden. Er is natuurlijk ook nog het type dat veel apparatuur aanschaft. Zomaar opeens thuiskomt met een nieuwe TV, een laptop voor de kids en misschien zelfs wel een lingeriesetje voor de vrouw/vriendin/minnares? Want ja die mogen we natuurlijk ook niet vergeten. Het, zelfbenoemde, 'beest in bed'. Het is triest maar waar!

Kan iemand ons vertellen waarom mannen niet ongesteld worden, geen kinderen hoeven te baren en de overgang niet hoeven te overleven?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten