24 mrt. 2014

Personal update #12


Deze week stond in het teken van: minder moe zijn, een avondje dansen en aardig wat college-uren. Behalve dat ik er eigenlijk vrij weinig in mijn leven gebeurt. Het weekend daarentegen is aardig gevuld, dus deel ik vandaag foto's die ik op vrijdag en zondag heb gemaakt! 
Vrijdag volgde ik hoorcolleges, maakte ik huiswerk en ging ik uiteten! Niets geks, gewoon met mijn moeder en oma gezellig een hapje eten bij een leuk tentje in de buurt. De spaghetti bolognese is daar dé beste. Ik kon het niet laten om van te voren even bij de boekenwinkel verderop in de straat binnen te wandelen.. hadden ze het laatste deel uit de Touching Juliette-trilogie van Tahereh Mafi!
's Avonds besloot ik de over mij-pagina aan te passen, aangezien mijn vriend en ik hebben besloten om samen te gaan werken aan de site. Even een stukje over onze samenwerking tikken en de informatie over mij een beetje verversen. Vrijdagavond stond weer in het teken van beste vriendje, maar ik moest en zou toch nog even een stukje schrijven voor zaterdag. Daarna heb ik vooral gelachen, tv gekeken en op de bank geslapen. Y'all know the drill, right?!
Zaterdag bestond vooral uit werken, een stukje voor zondag typen en Bloed, Zweet en Blaren kijken. Zondag was een leuk dagje. Ik begon de ochtend met een fijn ontbijtje. Zondagontbijtjes zijn de beste als je het mij vraagt! Ik keek wat filmpjes op YouTube en toen was het alweer tijd om me aan te kleden, want..
ik ging met mijn moeder de stad in! Ik heb het dit weekend denk ik al wel 100 keer gezegd, maar toch. We begonnen met thee en wat lekkers bij de V&D. We hoefden niet veel te hebben dus het was meer een soort flitsbezoekje.
Eigenlijk de enige winkel waar ik echt móést zijn, Dille & Kamille. Fans van deze winkel laat je horen! Ik was samen met mijn moeder op pad en we hebben wat leuke dingetjes gekocht. Wat spulletjes voor een simpele DIY (deze week online) en een nieuw tafelkleed + loper. Daarna nog even langs de boekenwinkel en uiteindelijk ook nog even langs de boekafdeling van de V&D. Toch nog twee boeken weten te scoren daar.. gloednieuwe New Adult boeken! 
Eenmaal thuis ben ik gelijk begonnen met het projectje, heb ik het en een ander project gefotografeerd en ben ik eindelijk begonnen in Vertrouw me. Ik ben nu iets meer dan 100 pagina's in en het is ge-wel-dig! 's Avonds heb ik dit artikel en nog 2 andere geschreven, Moordvrouw gekeken en nog wat gelezen. 

Mijn weekend was heel fijn en hij is pas woensdag afgelopen. Heeerlijk. Hoe was jouw weekend? 

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk en goed gevuld weekend. Koffieleut

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heb nu zelf net vrees me uit en kan niet wachten tot ik alle andere delen binnen krijg, kan ik in een keer doorlezen :)

    BeantwoordenVerwijderen