6 mrt. 2013

REVIEW: Nivea bodylotion voor onder de douche

Sorry dat ik jullie zo'n tijd heb laten wachten maar vandaag ga ik dan eindelijk mijn mening met jullie delen!

Toen ik eind vorig jaar van dit nieuwste product van Nivea hoorde wist ik dat ik het wel eens wilde uitproberen. Mijn oma kreeg de lotion (de witte fles) en vertelde dat ze erg tevreden was over dit product. Ze is echt gek op bodylotion en gebruikt het dagelijks dus dit was een goede uitvinding voor haar. Na alle enthousiaste verhalen kocht ik direct de bodylotion voor onder de douche en nadat ik onder de douche vandaan kwam was ik zo verbaasd.

Niemand heeft gelogen: het plakt echt niet! Je huid voelt glad en zacht en 'gewone' bodylotion aanbrengen is niet langer nodig. Het vervelende aan normale lotion is dat ik het altijd erg vind plakken en om die reden eigenlijk vrijwel nooit gebruik. Deze lotion voor onder de douche plakt niet (wat voor mij een groot voordeel is) en je wast het ook weer van je af (ik haat plakkerige handen)!


Zo werkt het:
1. was jezelf met douchegel en spoel af.
2. breng de lotion aan.
3. spoel de lotion na een paar seconden af.
4. droog je af.

De producten van Nivea zijn dermatologisch getest en vrij van kunstmatige kleurstoffen en siliconen.

Ik ben zo te spreken over de lotion dat ik ook de milk variant heb gekocht. Ik ben benieuwd naar de verschillen en of ik over de milk even enthousiast ben als de bodylotion. Heb jij één van deze twee producten al gebruikt? Laat je mening weten in een reactie hieronder!

1 opmerking:

  1. De body lotion van nivea is lekker, je voelt zacht aan na gebruik hiervan en het ruikt lekker. Koffieleut

    BeantwoordenVerwijderen