9 mrt. 2013

PERSONAL: een dag uit mijn leven

Vandaag eens iets anders dan normaal, namelijk een klein kijkje in mijn leven. Het was van een doodgewone dag uit de afgelopen week maar misschien voor herhaling vatbaar als ik iets leuks ga doen?


07.15 uur: een stevig ontbijtje gaat er bij mij altijd in! Ik begin mijn dag altijd met een half uurtje achter de laptop.


11.00 uur: op school. Standaard in mijn tas zitten (naast mijn boeken en schriften) mijn laptop, brood + een stuk fruit en mijn bobble waterfles. Vooral het laatste is een echte must have.


15.45 uur: in de Albert Heijn om boodschappen te doen. Niet mijn favoriete klus maar van wie wel?


16.15 uur: thuis. Tijd om huiswerk te maken! Meestal kleed ik me lekker om en kan ik geheel ontspannen beginnen aan mijn huiswerk voor die dag.


17.20 uur: na mijn half uurtje "say yes to the dress" ga ik maar eens aan de kook. Deze bewuste dag maakte ik een heerlijke (Weight Watchers verandwoorde) lasagne die je hier kunt vinden!


18.00 uur: tea-time achter de laptop aan het bloggen. Behalve bloggen surf ik ook graag wat in het wilde weg op het internet of pin ik er lekker op los op Pinterest.


20.30 uur: na mijn fijne half uurtje Goede tijden Slechte tijden ga ik lang uit op de bank met een leuk tijdschrift of een lekker boek. Als er iets leuks op tv is kijk ik daar graag naar. Rond 21.45 uur gaan toch echt mijn luikjes dicht. Goodnight!

Hoe ziet jouw dag er ongeveer uit?

2 opmerkingen:

  1. Oeh is dat boulogne brood van de Albert Heijn? The best ever, al zeg ik het zelf :)

    BeantwoordenVerwijderen