19 mrt. 2013

NEW IN: Hema wenskaartenbox

Vandaag gewoon iets leuks om met jullie te delen! Toen ik vorige week in de Hema liep zag ik deze leuke wenskaartenboxen. Zelf houd ik ervan om kaarten te maken en er regelmatig een te versturen. Helaas heb ik de laatste tijd niet zoveel tijd genomen om kaarten te maken dus toen ik deze zag moest ik gewoon een doosje (of twee..) meenemen.


Er zijn vier verschillende boxen maar in elke box zitten wel dezelfde soort thema kaarten zoals verjaardag (volwassenen/kind) condoleance en baby. Elke box bevat 15 verschillende kaarten en 20 enveloppen. De boxen zijn van stevig karton en makkelijk te (her)gebruiken om andere kaarten in te bewaren die je hebt ontvangen/wil gaan versturen.


Helaas weet ik niet meer de precieze prijs waarvoor je deze boxen kunt kopen maar volgens mij lag het rond de €6,-, relatief goedkoop als je kijkt naar de inhoud. Als je al de kaarten apart bij de Hema moet kopen ben je veel meer kwijt. Ik heb mijn eerste kaartje uit de box al verstuurd en ben van plan dat nog véél meer te gaan doen. Iemand die mij de andere twee boxen cadeau wil doen.. Iemand?

Vind jij het ook zo leuk om kaartjes te versturen?

1 opmerking: