17 dec. 2010

Let is snow !

Eigenlijk hoef ik niks te zeggen want het is overduidelijk genoeg lijkt mij (?) maar ik doe het lekker toch. Vanmorgen kwam vriendlief even langs want ik was alleen thuis en hij heeft avonddienst dus kon ik hem alleen in de ochtend zien - maar goed dat ik vandaag al vrij was -.

Omdat het ook in mijn dorpje sneeuwt en we allebei wel zin hadden in leuke winter foto's hebben we voor de deur gefotografeerd. En die boze foto? Ja, vriendlief zei: "Kijk eens boos!" en dus deed ik dat, haha. Voordat vriendlief weg ging kroop ik nog even achter m'n camera om de laatste foto te maken. Wat is het toch een snoepie - vind ik tenminste - maar hij moest helaas echt weg.

Wat ik verder vandaag ga doen? Bloghoppen, creatief aan de slag voor m'n andere blog wat echt moet (!) gebeuren en heerlijk lezen in het laatste deel van Gossip Girl: Ik kom altijd uit bij. Vooral drink ik veel thee en geniet ik van de kerstliedjes op sky radio, de kerstboom - die voor de tweede keer is opgetuigd wel bekend voor de mensen die me volgen op twitter - en al de sneeuw die buiten valt.

Hebben jullie al leuke winter/sneeuw foto's? Iedereen fijne vakantie!

2 opmerkingen:

  1. Wat een ontzettend leuk, de manier waarop je schrijft! Ik heb me erg lang op je blog vermaakt :) Ik kom snel nog een xtje langs!

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ ambiesch
    Dankjewel. Heb me toevallig een paar minuten geleden als volger aangemeld op je blog, haha.

    BeantwoordenVerwijderen