24 aug. 2010

100ste én eerste dag op nieuwe schoolnou alweer mijn 100ste log onder deze blogspot. wat gaat de tijd toch snel sinds februari! wat ook snel ging was mijn vakantie. 3 maanden rust maar vandaag was het weer zo ver. na veel gepruts met de bus lijn omdat ie niet zou rijden maar toen toch reed en niemand wist waar en hoe ben ik toch maar weer mooi aangekomen.
nieuwe school, nieuwe mensen. eigenlijk vind ik het maar niks. ik had het niet erg gevonden om nog een jaartje op mijn vertrouwde middelbare school(tje) te zitten. maar toch was het zover.

dé introdusctie dag:
na een saaie toespraak naar een lokaal voor uitleg en een rondleiding door het gebouw. na een korte pauze en buiten zijn gingen we schermen. je weet wel die sport waarbij je elkaar moeten raken met van die helmen en rare pakjes. dus hup, ik pakje aan en gaan met die banaan. als je dan die helm van je hoofd afhaalt zat meteen je haar niet meer maar tja, een kniesoor die daar op let! toch?
daarna gingen we gezamelijk lunchen. geheel verzorgt, voor een school dan. verschillende broodjes met verschillende soorten beleg bijvoorbeeld filet american, ei en ham. ook was er melk dus mijn eigen meegenomen brood was totaal overbodig. tot dat ik op de trein zat te wachten maarja.
na nog een korte pauze, dit keer binnen vergezeld door mijn beau monde mini formaat, werden we weer met z'n alle het lokaal ingeloodst voor een creatieve activiteit. tuurlijk hadden alle meisje al iemand om na te schilderen en te ondervragen dus moest ik samen met een jongen. niet erg hoor, hij was wel aardig. een makkelijke naam dus dat is een van de weinige die ik heb onthouden.

op een begeven moment zag ik het echt niet meer zitten en wou ik eigenlijk het liefste naar huis. toen het eindelijk zo ver was en ik bij de bushalte aankwam raakte ik in een gezellig gesprek met een meisje uit mijn klas die niet zo ver bij mij vandaan woont. echt over van alles gepraat en heel gezellig. nu zie morgen dan toch wel weer een beetje zonnig in. morgen aan het eind bowlen, ik ben benieuwd. want er is één iemand die niet(!) kan bowlen en dat ben ik. zonder twijfel de enige echte waarheid.
oja om nog is wat grappigs te vertellen. toen ik de test voor deze opleiding moest doen kwam er ook een meisje. beetje zelfde bouw als ik én zwanger. komt vandaag een docent op me af terwijl ik het lokaal binnen wil gaan voor de lunch om op fluisterende toon te vragen: "is het een jongetje of een meisje geworden?". ik begin te lachen en vertel dat ik dat gelukkig niet was maar een ander meisje. ze was er trouwens niet. niet aangenomen of niet aanwezig? de docent wist het ook niet maar verontschuldigde zich meteen. nee voor een kindje ben ik nog wel een beetje jong, vind ik.

ben blij als ik morgen terug ben. laat dat wel maar dan heb ik donderdag en vrijdag wel weer vrij. een héél plus punt, laat ik het zo zeggen. dan morgen avond mosselen eten voor de buurman (aka mijn schoonvader) z'n verjaardag van afgelopen zaterdag. gezellig met vriendje en nog héél veel andere mensen erbij. ik heb er zin in! én ik kan niet wachten tot mijn eigen verjaardag. a.s. zaterdag 28 augustus dus!

1 opmerking:

  1. Oeh al bijna jarig! En zo te horen is het allemaal wel gezellig daar bij je nieuwe school :)

    BeantwoordenVerwijderen