7 jul. 2010

winkelen maakt blij

maandag bij de primark geweest voor het eerst. en jeetje wat was het druk. zelfs voor de paskamers stond een rij van hier tot tokyo. we hebben gewoon alles gepast midden in de winkel. had ik vroeger nooit gedurft hoor maar nu dacht ik echt van: ik zie deze mensen toch nooit meer. na alles wat we uit de rekken hebben gehaald en hebben gepast is de rij voor de kassa aan de beurt. TIP!: als je ooit naar de primark gaat neem iemand mee met een grotere kledingmaat dan maat 44 zodat die alvast in de rij kan staan terwijl jezelf nog aan het passen en zoeken bent. gaan wij de volgende keer ook doen waarschijnlijk in de winter. mijn moeder heeft dan de taak om in de rij te staan.
ongeveer 2 weken geleden ben ik op zondag gezellig naar den haag geweest. Vooral bloementopjes gekocht en de sjaal die ik op de foto draag. vaak gezien bij annemerel (www.annemerel.com) en ik vond hem echt leuk! dus ik opzoek in de H&M en gelukkig hadden ze hem. dus ik kon helemaal blij en voldaan naar huis. het topje dat ik onder het jersey colbertje draag is wit met een eifeltoren en de tekst: j'adore paris in the summertime erop. deed me denken aan vriendlief omdat we het altijd over parijs hebben en daar graag een keertje samen heen zouden willen.


jersey colbertje en topje: primark, sjaal: H&M, armbandje wit: thomas sabo, armbandje blauw: woonwinkel oegstgeest.

dit is alweer mijn 95 log op deze blog dus misschien bij de 100ste iets speciaals. misschien een cadeautje voor een speciaale reactie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten