15 jun. 2014

The Healthy Challenge #5Update nummer 4: er is weer een week voorbij. Je kon hier lezen hoe vorige week is verlopen. Vandaag deel ik met jullie hoe de derde week is gegaan!

Zondag: mijn neefje was jarig, maar toch heb ik niet al te wild gedaan. 's Middags nam ik een paar chipjes, niet te veel, want we gingen BBQ-en. Ik nam vooral héél véél salade (hier vind je het recept) en een paar stukjes stokbrood en wat vlees. Met warm weer heb ik eigenlijk altijd minder trek. 

Maandag: dit was echt mijn cheatdag van de week. 's Ochtends 3 crackers en een glas vers geperste sap, 's middags een bakje joppie chips en 's avonds saté met dezelfde salade als zondag en wat stokbrood met fruitsalade. Zó verschrikkelijk lekker!

Dinsdag: 3 crackers met filet american en een beker melk als ontbijt en 's middags een broodje met rookvlees. Mijn moeder maakte 's avonds een lekkere pasta en als toetje nam ik nog een piepklein ijsje, mmm.

Woensdag: 3 crackers en melk (begint het al te vervelen?) en tussen de middag 3 boterhammen met fricandeau op mijn werk. 's Avonds verraste mijn moeder me met homemade 'Turkse pizza' van tortilla's. 

Donderdag: ik ontbijt met het gewoonlijke, neem 's middags 2 broodjes rookkaas op school en neem 's avonds twee afbakbroodjes want we hadden echt geen zin in iets warms met dit weer. Mijn moeder en ik gingen nog even naar de winkels met koopavond en namen daar een lekker Italiaans ijsje. Halleluja voor ijsjes met dit weer.

Vrijdag: 3 crackers, melk en een perzik. 's Middags eet ik bij mijn moeder op kantoor (super slecht..) en 's avonds neem ik nog een paar crackertjes. Met vriendlief liep ik door het dorp en haalde ik een lekker ijsje, jummie!

Zaterdag: een licht ontbijtje vandaag, want ik nam weer een lekker warm saucijzenbroodje. Een paar broodjes met eigengemaakte eiersalade op werk en 's avonds ook nog twee broodjes. En het was zaterdagavond dus een paar toastjes en een klein stukje grillworst.

Het gaat niet echt de goede kant met me op, hé? Ach, volgende week weer een kans! 

1 opmerking: