9 jun. 2014

Mijn doelen voor de komende tijd


Voor dit artikeltje ben ik geïnspireerd door Lisanne. Zij bespreek elke maand haar doelen voor de aankomende maand en die van de afgelopen maand. De doelen die je in dit stukje kunt lezen zijn niet alleen voor deze maand, maar eigenlijk voor de hele zomer.

Een e-book schrijven
Dit idee komt niet uit de lucht vallen, want ik zit er al een tijdje mee in mijn hoofd, maar nu de vakantie eraan zit te komen ga ik er eindelijk pas tijd voor hebben. Het boek zal vooral gaan over gelukkig zijn, maar tegen die tijd volgt er nog wel een stukje over op de blog!

Heel veel lezen
Ik zit sinds eind vorige maand weer in een ontzettend leeskick en die wil ik natuurlijk graag vast houden. Een doel voor deze zomer is dan ook héél véél lezen. Er staan een aantal boeken op mijn lijstje die ik echt wil lezen zeer binnenkort en er worden de aankomende periode ook een aantal 'anticipated' boeken gereleased. Aaah, mijn lezershart gaat spontaan sneller kloppen!

Weer filmpjes maken
Iets wat ik heel leuk vind om te doen, maar de laatste tijd flink heb laten versloffen: mijn YouTube-kanaal. Ik heb weer een heel wat inspiratie opgedaan de laatste tijd dus zit bomvol ideeën voor filmpjes. Mijn camera en statief ga ik gelijk uit het stof halen vanmiddag. Oh, en mijn cameraman mag ik ook wel even inlichten over mijn wilde filmplannen, haha.

Aan de bak
Eindelijk hoop ik deze zomer weer de tijd te vinden om te bakken en te koken. Ik doe het zo ontzettend graag, maar vaak komt het er niet van omdat ik tot laat college heb of moet werken. De aankomende ga ik weer lekker de keuken in en bak ik tot ik een ons weer! Of niet, want als ik het allemaal op moet eten..

Leuke dingen doen
Voor deze zomer staat er een dagje Efteling en Amsterdam op de planning en ik doe weer een Rijnreisje met mijn moeder en oma. Vriendlief en ik hebben ook nog plannen om weg te gaan en ik heb nog héél wat plannen om leuke dingen te gaan doen met vrienden. Ik hoop dat er de aankomende tijd wat etentjes en dingen voorbij komen. Ik heb er zin in!

Wat wil jij deze zomer echt gaan doen? 

1 opmerking:

  1. Ziet er goed uit, ik zeg laat de vakantie/zomer maar komen. Bep

    BeantwoordenVerwijderen