17 feb. 2014

Personal update #7


Nou, je kunt meteen merken dat ik weer colleges heb gevolgd de afgelopen week, want ik heb weer eens bar weinig foto's om te delen deze week. Ik beloof beterschap voor aankomende week!
Maandagochtend begon met het plannen van mijn week. Ik noteerde colleges in mijn agenda's, werktijden schreef ik in en ook mijn date met Guido voor zaterdag kreeg een speciaal plekje. Echt interessant was de rest van de dag niet op huiswerk maken en lezen na tenminste. Dinsdag had ik twee colleges en knutselde ik met mijn oma.
Woensdag, na college en werk, was ik weer eens een avondje bij Guido. Het gebruikelijke, haha. Donderdag had ik een lange collegedag en keek ik de meeste tijd van de avond het mannen kunstrijden korte kür. Vrijdag was het Valentijnsdag (als je mijn blog dagelijks leest, heb je dat wel gemerkt de afgelopen week) en kwam beste vriendje Pepijn langs. Kijk die tortelduifjes eens: 'Ik zing een serenade onder de balustrade!'
Zaterdagavond vierde ik valentijn met Guido, zoals je hier kunt lezen, en ging ik redelijk vroeg naar bed. Ik voelde me al de hele week een beetje -_- (zo dus). Echt ik ben zo'n feestbeest, gezelligheid ten top met mij. Zondag rustig aan samen ontbijten, lezen op de bank, tv kijken, samen lunchen, nog meer lezen, naar mijn moeder voor heerlijke kip kerrie en 's avonds nog een filmpje kijken. Ik ben helemaal klaar voor die vakantie!

Ik weet dat ik niet echt een spannend weekje heb gehad maar toch. Hoe was jouw week?

1 opmerking:

  1. Ik vindt het best een redelijke week van je. Mijn week was zoals altijd haha. Koffieleut

    BeantwoordenVerwijderen