15 okt. 2010

Ik heb hem!

Ik heb hem! Gisteren kwam de e-reader binnen die ik woensdag op bol.com had bestelt. In eerste instantie zag ik het niet echt zitten, lezen zonder bladzijdes vast te kunnen houden en te kunnen omslaan. Ik werd gedwongen want nog meer boeken in huis kon toch echt niet meer. Nou ja, soms dan.Ik zei tegen me moeder: Mam, waarneer denk je dat ie geleverd word? Waarop mijn moeder antwoorde: Nou, vast vandaag. Ik had in een mail van Bol gelezen dat je kon kijken waar het pakje nu was. Ik en m'n moeder kijken en er stond dat ie al was afgegeven. Ik klikte op de button handtekening bekijken en zag dat onze buurjongen had getekent (nee, niet mijn vriend) dus m'n moeder erop af en ja hoor daar was ie afgeleverd. Heel raar aangezien m'n moeder en ik de hele dag thuis waren en ze niet eens hebben aangebeld. Ook hadden we moeilijkheden met het uploaden van de boeken in de bibliotheek van de e-reader maar nu is het allemaal goed.=D #blij !

8 opmerkingen:

 1. oeh leuk, lekker roze! :)
  En hoe is hij?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Liselot
  We hebben eindelijk uitgevonden hoe je de boeken erop moet krijgen en hij werkt als een tierelier, haha.
  Ben er heel blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zeg! Wel handig voor in de trein ofzo. Maar ik heb liever een volle boekenkast denk ik ;) Dat heeft ook wel iets

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ afterleven
  Ik hou ook van over volle boekenkasten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi :) Ik vind de Kindle van Amazon ook echt prachtig, maar op de een of andere manier lijkt een ereader me toch niet heel erg fijn, ik houd toch liever van echte boeken. Al speelt het ruimtegebrek hier ook op hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Charlotte 2.0
  Het is best wennen maar bevalt goed hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een grappig dingetje. Ik weet niet of ik boeken digitaal wil lezen. Ik denk dat ik nog lekker bij het ouderwetse blijf. Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen