8 mrt. 2015

Mijn dromen & doelen + persoonlijke update


Voor alle mooie, lieve vrouwen die nu lezen: heel fijne internationale vrouwendag vandaag! Het leek me een geschikt moment om een persoonlijke update te doen en mijn dromen en doelen te delen. Gewoon omdat het kan. Wat wil jij als powervrouw nog bereiken in je leven?


Persoonlijke update
De laatste tijd kwakkel ik weer wat meer mijn gezondheid. Een paar weken geleden heb ik weer een B12 injectie gehaald en ik voelde me gelijk een stuk beter. Meer energie, minder pijn.. maar helaas was mijn enthousiasme na 4 dagen alweer vervlogen, want toen leek ik er al geen baat meer bij te hebben. Helaas pindakaas.

Afgelopen donderdag bracht ik maar weer eventjes een bezoek aan de dokter. Vrijdag heb ik bloed laten prikken om te onderzoeken of ik misschien ben geïnfecteerd met de borrelia-bacterie (ziekte van Lyme). Lisanne, één van mijn blogheldinnen, is er vorig jaar achter gekomen dat zij niet Fibro heeft maar chronische Lyme. Wil je meer weten over het onderwerp? Bekijk de pagina die zij op haar blog heeft! Volgende week komt de uitslag binnen, dus het blijft nog even spannend..

Stel dat ik niet ben geïnfecteerd (en dus gewoon echt fibro heb) ga ik nieuwe medicijnen proberen. Het lastige is dat iedere 'patiënt' anders reageert op behandelingen en medicijnen. Helaas is het dus niet gezegd dat ook ik gebaad ben bij de medicijnen. Maar hé, proberen kan nooit kwaad toch?!

Mijn dromen en doelen
Oh, ik weet bijna niet waar ik moet beginnen met vertellen. Er is ook zoveel dat ik nog wil bereiken in mijn leven! Speciaal voor internationale vrouwendag mijn lijstje met speciale 'vrouwen' doelen:

❤️ een boek schrijven over mannen, omdat ze mij (en ik geloof vele anderen met mij) zo verdomde fasineren!
❤️ spreken vóór de VN over de rechten voor vrouwen en homoseksuelen, want er zijn zo veel dingen waar ik zó graag aan zou willen werken. En samenwerken is altijd effectiever dan alleen opereren toch?
❤️ een feestje vieren. Wat is er nou beter dan een zaal vol sterke, positieve vrouwen die dol zijn op het leven!

Ik durf er haast mijn hand voor in het vuur te steken dat je om het eerste punt stiekem moest grinniken. Stom misschien, maar ik vind het gewoon heel interessant waarom mannen bijvoorbeeld altijd andere mannen een hand geven als ze elkaar toevallig tegenkomen op straat. Of waarom ze altijd de trap opgaan met 2 treden tegelijk. Ik weet het: levensvragen waar iedereen een antwoord op wil!

Het lijkt me heel leuk om binnenkort al mijn dromen en doelen te delen. Er is zoveel en waarom wachten met dingen waarmaken als het ook nu kan. Vooral nu! Wat wil jij nog bereiken? 

3 opmerkingen:

  1. eeeeeen geweldige meid ben je , Beterschap en heeeel veel sterkte liefde en geluk meid xx chaan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik geloof dat het boek over mannen en iets voor de vrouwenrechten doen heus wel een keer gaan gebeuren, je bent nog jong en hebt de tijd. Ik weet zeker dat je deze doelen een keer te uitvoer brengt. Bep

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik geloof dat het boek over mannen en iets voor de vrouwenrechten doen heus wel een keer gaan gebeuren, je bent nog jong en hebt de tijd. Ik weet zeker dat je deze doelen een keer te uitvoer brengt. Bep

    BeantwoordenVerwijderen