19 dec. 2014

Mijn geheim om chocomel nog lekkerder te maken!


Ik weet het, mijn laatste bericht is al véél te lang geleden. Geen smoesjes of excuses, het is gewoon slecht van me! De kerstman schreef me een brief, dat als er niet snel een artikel online zou staan dat ik dan niets zou krijgen met kerst.. Ik wil natuurlijk niet op de 'Naughty List' belanden! Vandaag deel ik een snelle en simpele snack voor iedere chocolademelk liefhebber.. 
Het is echt winters weer, met koude wind en regen, maar een echt kerstgevoel had ik nog niet. Sommige mensen drinken Glühwein of warme chocolademelk om in de stemming te komen. Gadver, chocomel, dat was echt niet iets waar je me vroeger blij mee maakte! Maar sinds vorig jaar lust ik het. Héél véél mini marshmallows en een toef slagroom erbij maakt het nog net iets beter. Vandaag deel ik een simpel 'trucje' om het nog net ietsje lekkerder te maken..

Wat is er lekkerder dan extra chocolade in je warme chocomel? Daarom vond ik dit feestelijke snackje het delen waard! Smelt wat chocolade au bain-marie, giet dit over de onderste helft van een candy cane en doe hem in je drankje. De chocolade smelt dan, wat zorgt voor extra choco, en het snoepstokje ook waardoor de melk een beetje een pepermuntsmaak krijgt. Ik ben fan!

Ik ga gelijk warme chocomel maken voor Pepijn en of 'ie wil of niet, hij krijgt er een candy cane in!

3 opmerkingen:

  1. Kim, jij belandt sowieso op de naughty list. Just kidding! Leuk artikel! Warme chocomelk is altijd lekker, ook in de zomer haha! :P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ben benieuwd ik ga et ook een keer proberen! xx chaan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ga ik zeker een keer maken. Jammie. Bep

    BeantwoordenVerwijderen