29 mei 2014

Daily | 25/05/2014


Zondagen zijn the best! Afgelopen zondag genoot ik dubbelop van mijn vrije dagje (en van het weer). Ik begon de dag 's ochtend met een lekker ontbijtje: 3 crackers, een zachtgekookt eitje en verse sinaasappel/aardbeisap. Samen met mijn moeder ging ik in de middag naar Noordwijk. Even bij Pepijn kijken (hij werkt daar in een kledingwinkel), een nieuw lakje kopen en een héérlijk ijsje eten!

Eenmaal weer thuis gingen we in de tuin zitten. Nog even van de zon genieten, want voor maandag was slecht weer voorspeld. Ik besloot mijn nagels te lakken met mijn nieuwe nagellak (Essie's Tart Deco), tijdschriften te lezen en te beginnen in een nieuw boek. Ben nu, schrijf dit op maandagavond, nog niet zo heel ver maar hij is tot nu toe erg goed. Ben benieuwd..

We besloten een kapsalon te laten bezorgen, jammie maar zóóó slecht! Ach, maandag nieuwe kansen en nieuwe ronden. Ik schreef een blogje voor woensdag, las nog wat en viel toen bij op de bank in slaap. Luie zondagen zijn de beste zondagen. I love free (sun)days! :-)

1 opmerking: