5 apr. 2015

DIY | emoji easter eggs a la Studio DIY


Vrolijk Pasen allemaal! Vandaag houd ik gewoon een gezellig kletspraatje, oké? Alle aandacht laat ik graag naar de foto's van mijn eitjes gaan, want ik ben zó enthousiast over het eindresultaat!


Kijk deze schattige emoji eieren! Ik was al van plan zoiets te maken, maar ik kwam ze toevallig ook van de week tegen op Studio DIY. Vrijdag maakte ik een tripje naar Pipoos en kwam ik houten eieren tegen om te beschilderen. Héél handig, want als ik volgend jaar een ander design wil, kan ik ze gewoon opschuren en opnieuw schilderen.

's Avonds heb ik ze samen met Pepijn gezichtjes gegeven. Leuk om vandaag, of als tweede paasdag activiteit, te maken. Als je op echte, gekookte eieren gebruik moet je wel letten op de verf die je gebruikt. Gebruik je 'normale' verf, dan kun je ze niet meer eten!


Mijn oma was gisteren jarig en viert het vandaag met een etentje. Ik denk dat ik lekker 'all out' ga met mijn outfit, haar en make-up. Heb wel zin in hakken en een strakke contour haha! Helaas moet er ook gestudeerd worden (nooit echt vrij van..) en ik ben van plan nog wat artikels voor te bereiden voor aankomende week. Misschien zelfs even een kleine brainstorm houden? Wat wil jij eigenlijk zien op de site.. Laat het me weten in een reactie.. het mag echt van alles zijn! 

Wat ga jij vandaag en morgen doen voor Pasen? Have fun met eieren zoeken! Dikke kus x

2 opmerkingen: