31 mei 2010

songfestival toppers

toen ik zaterdag naar de finale van het songfestival aan het kijken was wist ik dat ik er een logje aan moest wijden. dus hier komt ie dan.
voor mij speciale liedjes van het songfestival:

israel, het lied was zo mooi! ookal versta je er natuurlijk geen bal van toch kwam het echt op mij over. en jeetje wat heeft hij een stemgeluid..


dit nummer is toch wel een beetje speciaal voor mij omdat mijn vriend en ik dit samen hoorde en we elkaar aankeken en het nog zekerder wisten dan dat we het al wisten (pf, wat een zin) wij zijn verliefd! tom dice uit vlaams-belgie.


dit nummer was ingezonden door frankrijk. omdat frankrijk zich had ingekocht in de finale was deze act zaterdag pas voor het eerst live te zien. de vrolijke dansmoves spatte letterlijk van het beeldschrem af. ik kon het officieel niet vinden dus hier een repetitie opnamen.


ik ben verliefd! op deze "sexy"sxofonist van moldavie. het lied wat was ingezonden vond ik drie keer helemaal niks maar was toch blijd at ze door waren naar de finale want dan kon ik nog een keer heel hard lachen om deze nogal eigennaardige beweging!


hij noemt zichzelf mr. gaga en dat is ie eigenlijk ook wel een beetje. bij 1.00 tot 1.22 vind het eigenlijk het grappigste stukje van de hele act maar deze was speciaal voor de homofile volgers ;)

1 opmerking:

  1. Dat zijn echt leuke liedjes! Ik vind Lena met Satellite van Duitsland leuk :)
    Ik zie dat je mijn site bij je linkjes hebt gezet, dat is zo lief van je! Ik heb helaas geen linkjes, maar als ik daar ooit een lijstje van maak kom je er zeker bij hoor!

    BeantwoordenVerwijderen