1 mei 2012

FOOD/BOOKS: mijn leven is perfect

Ik heb ze! Ik heb ze! Mijn twee gewilde kookboeken. Allebei franse keuken en allebei van twee voorbeelden. De één jonger dan de ander maar allebei geweldig! Weet je nog dat ik schreef dat ik het kookboek van Julia Child wilde? Ik heb hem! Weet je nog dat ik het kookboek van Rachel Khoo wilde? Ik heb hem! O, ik kan mijn geluk werkelijk waar niet op.

Het was wel even pittig voor mijn bankrekening maar het is het zeker waard. Vind ik dan tenminste. Ik denk dat vriendlief zondagavond wel een uur heeft gebladerd in beide boeken en ik denk 24/7 aan de foto's in Chez Rachel en kwijl de hele dag. Beste aankopen van de week? Zeker weten!En.. om nog even terug te komen op die 24-springvorm van dit stukje? Het was geen grapje. Dus laat het me weten als je iets te doneren hebt, haha.

Trouwens, onderin (of gewoon hier) heb ik een pagina toegevoegd over mijn nieuwe project namelijk PP: project post. Als je zin hebt om met mij te gaan schrijven en elkaar geweldig gevulde enveloppen met leuke brieven te sturen, stuur me dan een mail! =)

2 opmerkingen:

  1. Leuk zijn ze deze kookboeken maar ook wel ingewikkeld, gaan er gauw iets uit maken

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met je 100e ste bezoeker op je blog. Kusjes bep

    BeantwoordenVerwijderen