tag:blogger.com,1999:blog-219576734342148662.post5456097436806696054..comments2023-05-21T14:07:19.541+02:00Comments on Prinsesje Kim: FOOD: sacher-tortekimmiehttp://www.blogger.com/profile/08772067427642881654noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-219576734342148662.post-12404985120403827452012-05-01T17:17:38.877+02:002012-05-01T17:17:38.877+02:00Had ik dat geweten! Overigens is een Sachertorte v...Had ik dat geweten! Overigens is een Sachertorte vaak wat aan de droge kant. Je kunt ook wat kersen (uit blik)of amarene's (uit pot)toevoegen aan het beslag, knapt ie ook een stuk van op. Op de foto lijkt hij me ca. 3 cm. hoog, met een goed taartmes (moet je wel hebben, kijk woensdag of donderdag even bij Duikelmans) en een goed afgekoelde taart moet het toch te doen zijn!Laetitia Walterhttps://www.blogger.com/profile/11863983917914941913noreply@blogger.com